26 February 2021

Glas lasergraveren

 

Je hebt vast wel eens ergens een product van glas gezien, waar tekst of een afbeelding op staat. Gravures op sierraden en metalen producten zijn alom bekend, maar om glas te graveren is er een specialist voor nodig.
Misschien heb je je eigen bedrijf, en wil je promotie artikelen laten produceren, waaronder glasproducten, waar het logo op moet komen te staan.
Maar het kan ook zijn dat je voor jezelf of als een cadeau, een glazen product, zoals bijvoorbeeld een karaf of een fruitschaal, van een leuke persoonlijke tekst wilt voorzien.
Bij Graveren Amsterdam heb je de mogelijkheid om verschillende producten van glas te laten lasergraveren.

We bieden een hoogwaardige service in Glas lasergraveren met jarenlange ervaring in het vervaardigen van mooie glasproducten.
Deze gravures zijn erg leuk, vooral als je iemand een cadeau wilt geven, met een persoonlijke boodschap. Het geeft ook een goede indruk, als je klanten op bezoek krijgt, en zij drinken uit de glazen waarop heel elegant het logo staat. Of een leuke spreuk die met je bedrijf te maken heeft.

We hebben speciale lasergraveermachines die ervoor zorgen ervoor dat u producten op verschillende glazen worden gegraveerd in alle nauwkeurigheid.

Mocht u enige glazen willen graveren en bent u benieuwd hoe we ter werk gaan? Neemt u dan contact met ons op.
We adviseren en helpen u graag verder met een mooi glashelder resultaat.